torsdag 12 april 2012

Amy har åkt på pensionat...

......och jag hoppas hon kommer att få det bra. Men det får hon säkert, hon har varit på Tisjöns hundpensionat förut och det har gått bra. Det känns väl si så där att lämna bort henne men vi har inte någon annan att lämna till under en längre tid. Mormor och Morfar har blivit lite för gamla för att orka med en prickig dam.
 När vi skulle lämna Amy på Panget så bestämde vi träff med deras granne Grynet. Hon bor precis bredvid men synd nog så ska hon resa bort i morgon så de hinner inte ses mer än kanske en sväng i morgon innan de åker.
de hälsade så fint på varandra och de kom bra överens :)
 men vem kommer där...?
jo det var Zingo, en elvaårig golden som Amy ska dela rum med. Det var en kille som föll fröken i smaken så det kommer att bli jättebra. För mig känns det skönt om hon kan få något mervärde i att vara där genom att träffa några trevliga kompisar.

Vad ska vi göra då?
Jo, vi åker hela familjen till New York i en vecka. Det är en drömresa som nu blir av och jag hoppas att det kommer att bli underbart. De ska bara bli intressant att få se, lukta och lyssna på staden. Har aldrig varit i Amerika så det ska verkligen bli spännande att få åka dit och se hur det är där.
Rapport kommer sedan ;)

Kram M

7 kommentarer:

Jennie och Poppy sa...

NY är verkligen underbart! ha en riktig trevlig resa!

Anonym sa...

Jag vet minsann anledningen till resan :D Välkommen till gänget ;)Det får bli en STOR tårta om alla ljusen ska få plats ;) Ha en alldeles underbar resa Och Amy kommer att få det alldeles utmärkt
Kram Från oss i Skåne

Monica sa...

ha det så trevligt och visst är det kul om hunden också får lite extrakul på vistelsen!

anette o nilla sa...

Med massa kompisar kommer ju även Amy att ha en trevlig vistelse.
Och hoppas ni nu har det jättetrevligt i NY - ser fram emot rapport sen. =)

emelie och berit sa...

kul med en resa! hoppas vi får se lite bilder sen!

verkar ju som att amy kommer få det mysigt under tiden. :)
jag och berit är beroende av varandra, vi har inte varit utan varandra mer än ett dygn, och det var jobbigt. mesiga... ;)

Katta sa...

New York, New York!! Åh, det är en underbar stad!! Älskar den (och London).Ni kommer att ha det supertrevligt! Många bilder och rapporter tack vid hemkomst!! Kram

Annki sa...

Ser fram emot rapport om resan:)