söndag 13 november 2011

Söndagspromenad

Åter en helg till ända.. Vi har haft en skön helg med hela familjen samlad, tänka att det är så skönt när alla är hemma. Det som egentligen var så självklart när barnen är små inte är det längre, men det är väl som det ska, de måste prova sina egna vingar.
I måndags var Amy på återbesök hos veterinären. Av Furukulosen fanns inte ett spår, allt såg jättefint ut. Det var väldigt skönt och nu slipper hon antibiotikan. Amy är en pigg och glad hund nu.

 För ett par helger sedan tog vi en tur på fjället. Det blev en skön tur i solen och det är ett ganska flackt fjäll så det var inte så jobbigt att vandra på. Stora fina ytor för Amy att springa på, man får försöka hitta ställen där vi får vandra utan folk så vi kan ha henne lös.
 Idag blev det en annan tur i ett fint naturreservat. Det blev en lugn tur eftersom vi har fått en eländig hosta. Här sitter Amy och tycker att hon ska få något när vi fikar, själv har hon redan ätit upp sin matsäck ;)
 Den bästa leksaken Amy har för tillfället är den här lilla bollen. Den är liten och mjuk, förr pep den men tack och lov har den slutat. Den här saken har hållt i säkert minst ett år, annars förstör Amy alla leksaker som hon får. Det enda dumma med bollen är att den är så liten att den går att putta under alla möbler. Och jag tror att Amy gör det med flit för att få uppmärksamhet, så när den ligger under en soffa eller annan möbel så skäller hon tills vi hämtar fram den. Det är en lek som hon gillar skarpt, vi är inte lika road av den.
"Men Matte sluta fota nu och låt mig få ta den"

Det var en liten rapport från ett kallt men ännu snöfritt Sälen...

4 kommentarer:

emelie & berit sa...

tänk att inte ens ni har snö! härligt säger jag! ;)
och vad skönt att hon är friskförklarad igen! berit har en stor tennisboll (som en handboll ungefär) och det är den enda bollen hon leker med men den är tydligen rätt kul den med. tills den åker under soffan... hon skäller inte men gnäller eländigt. ;)

Monica sa...

Vad härligt att hon är bra nu så ni får göra lite turer! Bilden från fjällturen var jättefin.

Tyvärr dödar Freja också alla leksaker i ett nafs. Och äben skällandet för att få hjälp känns igen. Fast jag har en pudel som är värre han kan skälla för att han vill att vi ska ta upp ben i soffan åt han!De har dresserat en väl.......

Pia sa...

Vad roligt med en liten rapport från er :D Och så Skönt att hon e frisk . Så ni har ingen snö Härligt att slippa tycker jag ;)

Jennie sa...

Vad skönt att hon mår bättre! Nessie är en leksaksdödare så här finns inga alls :( Fin fjälltur!